Laatste nieuws

Koningsdag 2017!

Onze Koning wordt op 27 april a.s. 50 jaar oud, hij viert een kroonjaar en nodigt 150 burgers die ook op 27 april jarig zijn, en net als hij een kroonjaar vieren, uit om met hem te dineren.Wij organiseren op de verjaardag van de Koning ook een feestje en nodigen u allen hiervoor uit, of u nu jarig bent of niet en of u dit jaar een kroonjaar viert of niet, u bent bij ons van harte welkom.

Net als vorig jaar is ons programma geschikt voor jong en oud. Wat dacht u van een vrolijk gekleurde optocht in combinatie met vrolijke muziek en met prachtige voertuigen, iedereen mag meedoen aan deze optocht, lopend, rijdend, steppend of op welke manier dan ook.

Op ons feestterrein vindt u onder andere een nieuwe mooie tent, een kleedjesmarkt, kunnen de kinderen zich laten schminken, zijn er springkussens en andere attracties. En omdat het vorig jaar zo goed bevallen is gaan we weer Zeskampen en gaan hopelijk veel teams strijden om de wisselbokaal.

Wij hebben er weer zin in en heten u graag van harte welkom op 27 april en wensen u alvast een zonnige en sportieve Koningsdag 2017 toe!!